top of page

 

Soria Moria Parken

- en trivelig festplass for store og små arrangement

 

Soria Moria parken kan tilby en trivelig festplass for alt fra uformelle, sommerlige grillkvelder til større fester. I løpet sommeren er parken arena for en rekke arrangementer. Her arrangeres musikkfestival, konserter, utstillinger, MC- og biltreff, firmafester, og en rekke private arrangementer som bryllup, konfirmasjoner og fødselsdager.

Kjennetegnet med Soria Moria er fleksibilitet. Takket være de romslige utearealene kan en tilpasse omgivelsene til det formell en ønsker. Her er god plass til å sette opp festtelt eller til å arrangere alle mulige leker og spill.

 

Soria Moria Hallen: Festsplassens sentrale midtpunkt er Soria Moria Hallen. Hallen, som opprinnelig ble bygd som en dansebane på 50-tallet, er i dag et komplett festlokale på 120 Kvm2. Hallen tar opptil 100 gjester til bords og 200 publikummere i konsertoppsett. Samtidig er hallen tilstrekkelig intim til at det ikke føles tomt dersom man er 20. Hallen har en scene på 20 kvm. I tillegg til bord og stoler kan en leie alt som skal til for en vellykket fest, fra servise, duker, lys og alt annet.

 

Utegriller: Soria Moria Parken er det perfekte sted for grillfester. I Grillhuset finner man store utegriller og alt utstyr til å lage en hyggelig sommerfest.

 

Soria Moria Scene: I tilknytning til festplassen finner man Soria Moria Scene. En vakker, overbygd scene på 40kvm plassert i en rotunde av bjørketrær med plass for 300 publikummere.

 

Bevertning: Leietaker ordner selv med matservering og drikke. Soria Moria Hallen har et lite kjøkken og det er stor kapasitet i grillhuset.

 

 

PRAKTISK INFORMASJON

Soria Moria Parken har som visjon å skape en god ramme rundt alle arrangementer som holdes. Derfor er vi svært opptatt av å kunne levere et trivelig kvalitetsprodukt hvor alle føler seg hjemme og godt ivaretatt.

 

Festplassen kan leies for et døgn eller flere. Ettersom festplassen primært er at sommersted er utleieperioden fra og med mai til og med september. Men utleie utenom denne tid kan avtales med eier.

 

Aktiviteter på festplassen må av hensyn til naboer avsluttes klokken 24 i høysesongen (15. juni – 15. august) og klokken 02.00 ellers på året.

PRISER

Grunnpris leie av hall opp til 50 personer: 4000,- pr døgn

Leie av Soria Moria Hallen og grillhuset med alle fasiliteter, servise og bålplass

 

Grunnpris leie av hall over 50 personer: 6000,- pr døgn

Leie av Soria Moria Hallen og grillhuset med alle fasiliteter, servise og bålplass

 

Vask av hall etter bruk: 1500,-

Dette er påkrevd. Grunnet myndighetenes krav til renhold må all utleie inkludere vask.

 

Leie av Soria Moria Utescene : 1000 pr døgn

Gjelder hele scenen, samt benker til totalt 200 personer

For leie av festplassen kontakt oss på e-post post@soriamoriacamping.no eller telefon 90 82 27 01.

 

Hjertelig velkommen til Soria Moria!

IMG_0144.JPG
Bryllup.jpg
Hatteparty.jpg
Bilutstilling.jpg
Kammermusikk.jpg
Artboard 1.png
bottom of page